fodboldtrøjer

catalanske side har allerede givetJurgen Klopps side og hjalp dem med at vinde Champions LeagueDanmark Trøje, Køb Fodboldtrøjer

han fortsatte med at spille fodboldtrøjer med tryk til børn tilbage til rekruttering


Hollænderen blev en vigtig del af Jurgen Klopps side og hjalp dem med at vinde Champions League og Premier League i på hinanden følgende sæsoner.

Han fortsatte med at spille en vigtig rolle for de røde i sidste sæson, hvor han lavede mere end 50 optrædener i alle konkurrencer og regelmæssigt var kaptajn på siden.

Men på trods af, at Klopp tydeligvis stadig blev set højt, har Wijnaldum nu kaldt tid til sin besværgelse på Anfield, efter at han ikke har aftalt en ny kontrakt.

Barcelona ser ud til at være frontløbere for hans underskrift, da Ronald Koemans mænd ser ud til at genopbygge deres hold Danmark Trøje.

Wijnaldum tilføjede øjeblikkelig kvalitet til et Barca -hold, der havde en skuffende sæson i La Liga og Champions League.

Den catalanske side har allerede givet Wijnaldum deres eget kontraktstilbud, idet klubben ikke overvejer at opgradere det køb fodboldtrøjer.

Bayern München siges også at være interesseret i at foretage et skifte til den tidligere Liverpool -mand, selvom de står bag PSG og Barca

fodboldtrøjer.

Barcelonas mål er stadig at bringe Wijnaldum til Nou Camp, og de er klar til at øge deres forfølgelse.

Koeman er personligt involveret i forsøget på at signere Wijnaldum, hvor spillerens tidligere landsholdschef forsøger at overbevise ham om klubbens projekt Maglie Calcio A Poco Prezzo.

Barca håber, at Koemans tid som Wijnaldums manager med det hollandske landshold kan tippe balancen i deres favør.

De spanske giganter er klar til at mødes med midtbanespillerens repræsentanter i denne uge, idet Sport melder, at klubben er 'håbefulde', at der kan drages en konklusion.

Det ville allerede være det tredje sådant møde mellem Wijnaldums agenter og Barca, hvor sagaen fortsætter med at trække ud.

Men den tid, det tager at bringe Wijnaldum til La Liga, påvirker allerede klubbens evne til at udføre resten af ​​deres forretning.

Sport oplyser, at de venter på en løsning 'på godt og ondt', før de fokuserer på resten af ​​deres eftersyn.

De håber at komme videre med mindst tre eller fire spillere inden udgangen af ​​måneden, inden de derefter vender tilbage til rekruttering.